Sosy Sos do zrazów wołowych 5,00 zł Skład: bulion wołowy (wywar z gotowania zrazów), musztarda sarepska, sól, pieprz, mąka pszenna, masło Przechowywać w temperaturze +2 do +6 stopni Należy spożyć w ciągu 2 dni po otwarciu Spożywać na gorąco, zagrzać w rondelku Alergeny – produkt nie zawiera orzechów, cukru Porcja: 180 ml Producent: MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel Ul. Poznańska...
Sosy Sos do policzków wołowych 5,00 zł Skład: bulion wołowy (wywar z gotowania policzków), ocet balsamiczny, wino czerwone, sos sojowy, gwiazdki anyżu, rozmaryn, sól, pieprz, mąka pszenna, masło Przechowywać w temperaturze +2 do +6 stopni Należy spożyć w ciągu 5 dni po otwarciu Spożywać na gorąco, zagrzać w rondelku Alergeny – produkt nie zawiera orzechów, cukru Porcja: 180 ml Producent: MCC...
Sosy Sos do kaczki i do gęsi 5,00 zł Skład: wywar z korpusu gęsi i kaczki, marchew, cebula, pietruszka, seler, wino czerwone, sos sojowy, krem balsamiczny, tymianek, sól, pieprz, mąka pszenna, masło Przechowywać w temperaturze +2 do +6 stopni Należy spożyć w ciągu 5 dni po otwarciu Spożywać na gorąco, zagrzać w rondelku Alergeny – produkt nie zawiera orzechów, cukru Porcja: 180 ml...