Strona główna Oliwki z serem Feta marynowane w oliwie i ziołach- vegan 25,90 zł Skład: 160 gr oliwek, 70 gr ser feta, 150 ml oliwy z oliwek, rozmaryn, tymianek, czosnek Przechowywać w temperaturze +2 do +6 stopni Należy spożyć w ciągu 5 dni po otwarciu Spożywać na zimno jako przekąska Alergeny – produkt nie zawiera orzechów, laktozy, glutenu Producent: MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel Ul. Poznańska 177, 05-850 Ożarów...
Strona główna Mus z gęsiej wątróbki 23,00 zł Skład: wątróbka gęsia, masło, brandy, miód wielokwiatowy, sól, pieprz Przechowywać w temperaturze +2 do +6 stopni Należy spożyć w ciągu 2 dni po otwarciu Spożywać na zimno jako smarowidło np. do bagietki francuskiej Alergeny – produkt nie zawiera orzechów 180 gr Producent: MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel Ul. Poznańska 177, 05-850 Ożarów...
Strona główna Tymbaliki drobiowe z warzywami 6,00 zł Skład: mięso z kurczaka, groszek konserwowy, marchew, natka pietruszki, żelatyna spożywcza, czosnek, sól, pieprz Przechowywać w temperaturze +2 do +6 stopni Należy spożyć w ciągu 1 dnia po otwarciu Spożywać na zimno Alergeny – produkt nie zawiera orzechów, cukru, laktozy Porcja: 80 gr Producent: MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel Ul. Poznańska...
Strona główna Filet śledzia w oleju 18,00 zł Skład: filet ze śledzia, cebula, sól, pieprz, koper ogrodowy, olej roślinny Przechowywać w temperaturze +2 do +6 stopni Należy spożyć w ciągu 2 dni po otwarciu Spożywać na zimno jako przekąska Alergeny – produkt nie zawiera: laktozy, orzechów, glutenu Porcja: 200 gr Producent: MCC Mazurkas Conference Centre and Hotel Ul. Poznańska 177, 05-850 Ożarów...
Strona główna Filet śledzia po kaszubsku 19,00 zł Skład: filet ze śledzia, cebula, koncentrat pomidorowy, śliwki wędzone, sól, pieprz, majeranek, liście laurowe, ziele angielskie, olej roślinny Przechowywać w temperaturze +2 do +6 stopni Należy spożyć w ciągu 2 dni po otwarciu Spożywać na zimno jako przekąska Alergeny – produkt nie zawiera: laktozy, orzechów, glutenu Porcja: 200 gr Producent: MCC...
Strona główna Staropolski smalec ze skwarkami, cebulą i majerankiem 8,00 zł Skład: słonina wieprzowa, podgardle wieprzowe, cebula, majeranek, czosnek, sól, pieprz Przechowywać w temperaturze +2 do +6 stopni Należy spożyć w ciągu 5 dni po otwarciu Spożywać na zimno jako smarowidło lub po rozpuszczeniu jako okrasa np. do pierogów Alergeny – produkt nie zawiera: laktozy, orzechów, cukru, glutenu Porcja: 180 gr Producent: MCC...